Het Huis

In het hart van Enschede waar het studentenleven wordt geleefd en beleefd. Ligt het herenhuis Huize Beurd. In dit prachtige authentieke pand wonen zes studenten die alles uit hun studententijd willen halen. Zowel uit de studie als uit de mogelijkheden die het studentenleven te bieden heeft.

Om alles uit het studentenleven te halen zijn er goede voorzieningen in het huis aanwezig. Zo mag een bar met tapinstallatie niet ontbreken. Samen met een hoogwaardig audio systeem en lichtinstallatie staat het huis altijd garant voor mooie feesten en borrels. Een vol automatisch koffie systeem, de jura, sleept ons de vroege ochtenden door. Het ruime dakterras is voorzien van een barbecue en in de keuken is er voldoende ruimte om culinaire hoogstandjes op tafel te toveren.

Het huis beschikt ook over een huisauto en een huisboot. De auto wordt voornamelijk gebruikt om naar Duitsland te rijden, waar de benodigdheden voor bepaalde activiteiten worden ingeslagen.

Kortom in het centrum van Enschede, midden in het kloppend hart van Twente, ligt Huize Beurd. Een huis waar alles uit het studentenleven wordt gehaald.

Huize Beurd

Wil jij wonen op de leukste plek van Enschede? Stuur hier je bericht en wellicht nodigen wij je uit voor een kennismaking!